Πληροφορίες - Προσωπικό - Έρευνα - Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά - Φοιτητές - ;Ανακοινώσεις
 

         Εγγραφές

 


Ανακοινώσεις για Πρωτοετείς Φοιτητές

Ανακοίνωση Προέδρου Τμήματος 19.12.2013

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές,
Σας ενημερώνω ότι άρχισε η διαδικασία εγγραφής σας στο Τμήμα. Για λεπτομέριες, δείτε σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας στο MyCeid.

Γιάννης Γαροφαλάκης
Πρόεδρος ΤΜΗΥΠ


Ανακοίνωση Προέδρου Τμήματος 22.11.2013

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές,

Σας ενημερώνω ότι δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμα οι απαραίτητες λειτουργικές/διοικητικές συνθήκες, ώστε να αρχίσουν οι εγγραφές σας στο Τμήμα. Θα ενημερωθείτε άμεσα μόλις γίνει αυτό εφικτό.

Γιάννης Γαροφαλάκης

Πρόεδρος ΤΜΗΥΠ


Ανακοίνωση του Πρύτανη: "Μειωμένο εισιτήριο για πρωτοετείς"

Αγαπητά Μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, Μετά από συνεννόηση των Πρυτανικών Αρχών με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Πατρών, όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές έχουν δικαίωμα μειωμένου (φοιτητικού) εισιτηρίου, στη διαδρομή Πάτρα – Πανεπιστήμιο, μέχρι την τακτοποίηση της εγγραφής τους, με απλή δήλωση της ιδιότητάς τους, χωρίς την υποχρέωση επίδειξης φοιτητικής ταυτότητας.

Ο Πρύτανης
Γεώργιος Παναγιωτάκης


Χορήγηση Βεβαιώσεων Φοίτησης στο Τμήμα

Όσοι πρωτοετείς φοιτητές επιθυμούν, μπορούν να λάβουν Βεβαίωση Φοίτησης στο Τμήμα, προσκομίζοντας (αυτοπροσώπως) Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, από αύριο 16.10.2013 και ώρες 9 - 12 π.μ. καθημερινά, στις κυρίες Γαριδάκη Φωτεινή ή Μιχαλά Ελένη, το γραφείο των οποίων βρίσκεται στο 2ο όροφο του Κτιρίου μας. Βεβαίωση μπορούν να πάρουν μόνο όσοι/ες είναι στις καταστάσεις επιτυχόντων στο Τμήμα που έχει στείλει το Υπουργείο (όχι οι υπό μετεγγραφή).


Ανακοίνωση Προέδρου Τμήματος

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές,

Τα μαθήματα του πρώτου έτους θα αρχίσουν την ερχόμενη Δευτέρα 7.10.2013. Συγκεκριμένα, το πρώτο μάθημά σας θα είναι στις 5 μμ στο αμφιθέατρο ΒΑ στο ισόγειο του κτιρίου μας («Λογική Σχεδίαση Ι»).

Το ωρολόγιο Πρόγραμμα του τρέχοντος εξαμήνου, μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα Προπτυχιακών Θεμάτων. Σημειώστε ότι για τα «Εργαστήρια» που φαίνονται στο πρόγραμμα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το πότε θα αρχίσουν.

Για τη διαδικασία εγγραφής σας στο Τμήμα, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Σας καλωσορίζω στο Τμήμα και σας εύχομαι καλές σπουδές!

Γιάννης Γαροφαλάκης
Πρόεδρος Τμήματος

 
   
© Webadmin
Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής
Πανεπιστήμιο Πατρών