ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

http://www.ceid.upatras.gr/football


ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ
Η Πορεα 2003-2004

Για 3η συνεχμενη χρονι η ομδα μας κατκτησε την 1η θση στη φση των ομλων με 5 νκες, μα ισοπαλα και μλις μα ττα την τελευταα αγωνιστικ, ταν ταν δη αδιφορη. τσι προκρθηκε απευθεας στους ημιτελικος που συνντησε την ομδα της Ιατρικς και επικρτησε με σκορ 2-0. Στον τελικ συνντησε τους Ηλεκτρολγους Μηχ απ τους οποους χασε με το βαρ μεν πλασματικ δε σκρ 5-1 κατακτντας τελικ την 2η θση. Τα αποτελσματα της ομδας μας, καθς και η βαθμολογα στην φση των ομλων φανονται παρακτω.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

MHXANIKOI H/Y - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧ

1 - 5

ταν μια δσκολη κατσταση για λους μας καθς σταθκαμε αρκετ τυχοι στις
πρτες φσεις του αγνα, αλλ μετ εχαμε τη τχη να παρακολουθσουμε να
εκπληκτικ σεμινριο διαιτησας που μας φησε φωνους με την ποιτητ του.
Υπ αυτς τις συνθκες, καταλαβανετε τι το τελικ αποτλεσμα (1-5 μλλον) δεν
αντικατοπτρζει την πραγματικ εικνα του αγνα, αλλ οφελεται στα ακραα
καιρικ φαινμενα (βροχ απ κκκινες κρτες, πναλτι κτλ ...). Η ομδα μας τελεωσε το παιχνδι με 9 παχτες, εν το γκολ της τιμς σημεωσε ο Χρυσοχς.

Νιθουμε υποχρεωμνοι να ευχαριστσουμε τους καθηγητς της σχολς μας που για λλη μια φορ στθηκαν στο πλευρ μας και ρθαν στο γπεδο, καθς και τη συγκλονιστικ παρουσα των φοιτητν (και φοιτητριν) που κλεψαν την παρσταση και δημιοργησαν μια πραγματικ ζεστ ατμσφαιρα στις κερκδες του γηπδου.

Λυπμαστε αν τους στενοχωρσαμε, αλλ ανανενουμε το ραντεβο για του χρνου, με μεγαλτερο πεσμα απ τη μερι μας αυτ τη φορ.
 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

    MHXANIKOI H/Y - ΙΑΤΡΙΚΗ

    2 - 0

    Παρ την ανεκδιγητη διαιτησα που μας παιξε 80-20 κερδσαμε την Ιατρικ με 2-0 και περσαμε για τρτη συνεχμενη χρονι στον τελικ. Το σκρ μας αδικε ββαια δεδομνου τι εχαμε 2 δοκρια (Γκατζλης, Μπακογιννης), να ολοκθαρο γκολ που ακυρθηκε (Μπακογιννης) και 2 τεταττ που μας τ κοψαν για οφσιντ. Το σκρ στο τλος του 1ου ημιχρνου με κντρα αρα ταν 0-0. Στην επανληψη  μως ο Χρυσοχς κρδισε πναλτυ(55) που εκτλεσε επιτυχς ο Καλλιαντσης, εν το δετεροο γκλ (και ταφπλακα) το σημεωσε ο Κωστκης στο 80`.

ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧ.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΙΑΤΡΙΚΗ

5-1
2-0 α.α
3-3
2-0 α.α.
4-1
2-0

0-
2 α.α

 ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ 5-1                                                                                        Ο πρτος αγνας του πρωταθλματος ληξε 5-1 υπρ μας αν και με επεισδια... Για τους απντες το παιδαγωγικ προηγθηκε στο πρτο ημχρονο με 1-0 εν εχαμε την υπεροχ και ισοφαρσαμε στο 40` με σκρερ το Χρυσοχ . Στο δετερο ημχρονο τα πργματα ρθαν στα σα τους με σκρερ τον πρωτοεμφανιζμενο Μπακογιννη (53`, 62`, 69`) που κατφερε να κνει το hat trick στο ντεμποτο του και τον Καλλιαντση που σφργισε με να φοβερ σοτ το 5-1 στο 75`.

 ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 4-1                                                                                           Το μτς ληξε 4-1 υπρ μας. Το σκρ διαμορφθηκε: Αρχικ 2-0 υπρ μας, το οικονομικ μεωσε 2-1 (με ψογο πλασ του Χρυσοχο που φησε ναυδο τον Καλιαντση ...??? )  πρν το τλος του 1ου ημιχρνου και στο δετερο ημχρονο(που εχαμε και κντρα αρα,γρω στα 15 μποφρ) ρουφξαν λλα δο. Τα γκλ σημεωσαν Οι Κωστκης(25`, 80`), Γκατζλης(35`), Χρυσοχς(40`) και Νικηφρος(65`).Η ομδα πει καλ και παρ τις απουσες, τους τραυματισμος, τον καιρ κτλ σιγ-σιγ δεχνει να ανεβανει.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧ. 2-0 α.α.                                                 Για τους απντες το ματς με τους μηχανολγους το πραμε αμαχητ. Πραμε τον αγνα 2-0 σταχαρτι αφο ταν η δετερη φορ που οι Μηχανολγοι δεν κατφεραν να μαζευτονε για να παξουμε. Sorry παδες αλλ αυτ εναι το τμημα του να εσαι πρωταθλητς...Κανες δε θλει να παξει μαζ σου! (κλεμμνη ατκα απ τον Χριστοδολου)

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧ 3-3                                                                      Προηγηθκαμε στην αρχ με γκλ του Χρυσοχο(καλ αρχ), μετ μας ισοφρισαν οι Πολιτικο και προηγθηκαν και με δο γκλ διαφορ (3-1). Στην συνχεια μως ισοφαρσαμε με δο γκλ απ τους Χριστοδολου(ψογη εκτλεση φουλ) και Σλμαν.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧ. 2-0 α.α.                                                   Στο παιχνδι με τους Ηλεκτρολγους μηχανικος κερδσαμε νευ αγνος αφο οι αντπαλοι δεν εμφανστηκαν. Επομνως βρκαμε και μεις την ευκαιρα και κναμε μια προπονησολα ενψη του ντρμπυ της Πμτης με τους Χημικος Μηχ.

 ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧ. 2-0                                                                        Παρ τις σοβαρς μας απλειες(μαζευτκαμε 12 τομα...) κερδσαμε τους Χημικος Μηχανικος με σκορ 2-0 με τα γκολ των Μιχαλ (55') και Κωστκη(80'). Με την νκη αυτ παρνουμε την 1η θση του ομλου και περνμε κατευθεαν στα ημιτελικ που θα συναντσουμε τον νικητ απ το ζευγρι Ιατρικ - Γεωλογικ. Να παρατηρσω τι η πελατειακ μας σχση με τους Χημικος μηχανικος κλησε για ακμη μια φορ αρμονικ και ελπζουμε στην διατρηση αυτς της σχσης και στο μλλον... :)

 ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΙΑΤΡΙΚΗ  0-2 α.α.
 Ο λγος που δεν κατβηκε η ομδα ταν τι το γυμναστριο καννισε δο συνεχμενα παιχνδια Πμπτη-Παρασκευ με Χημικος και Ιατρικ αντστοιχα μνο και μνο για να μας κνει τη ζω δσκολ. Ευτυχς μετ τη νκη επ των Χημικν Μηχ ο αγνας με την Ιατρικ ταν βαθμολογικ αδιφορος...


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  Βαθμο
 1.ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ 
 2.ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧ.
 3.
ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧ.
 4.ΙΑΤΡΙΚΗ
 5.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧ.
 6.ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ 
 7.
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ 
 8.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
 

16
15
13
13
11
3
0
0