ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

http://www.ceid.upatras.gr/football

19ο Εσωτερικ Πρωτθλημα Ποδοσφαρου 
του Πανεπιστημου Πατρν.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2002-2003

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ

4ο Πρωτθλημα
2ο συνεχμενο Πρωτθλημα
7 Τελικο στα 9 τελευταα χρνια

... επιτυχες που κνουν την ποδοσφαιρικ ομδα των Μηχανικν Η/Υ μακρν
την κορυφαα του Πανεπιστημου Πατρν

We are the champions!!!

Δετε φωτογραφικ υλικ απ τον τελικ και την απονομ ...
Photo Set 1 - Photo Set 2

Μηχανικο Η/Υ 2003: Η ομδα του Τελικο. 

Τζαντος Πομνης (45' Ανδρας Βασιλακπουλος)
Κστας Χρυσοστομδης
Δημτρης Γαροφαλκης (45' Καραντζς Ηλας)
Παναγιτης Χατζηδοκας
Σωτρης Χριστοδολου
Ανδρας Γκιζς
Βασλης Γκαζλης
Δημτρης Κατρος
Νκος Πτσας (65' Νκος Κουμπρου)
Λευτρης Χρυσοχς
Γιργος Ευαγγελδης (70' θωνας Μιχαλ)

Θμιος Κωστκης
Κστας Ποδις
Γιννης Σταματπουλος
Ανδρας Ραπτπουλος

Κουτς: Πνος Καραβζογλου

 

Με την νεση και την καρδι του πρωταθλητ ... 3-1 τους Χημικος Μηχ.

 

    
... το 4ο Κπελλο εναι δικ μας !!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και πλι πρωταθλητς!!! Σηκσαμε το 4ο κπελλο στην ιστορα μας και 2ο συνεχμενο (ταν και μεγλο το τιμο!!!). Συγχαρητρια σε λους!!!

Η ομδα μας τα κατφερε ... την Παρασκευ 6 Ιουνου 2003 στις 18:00 με αντπαλο τους Χημικος Μηχανικος απδειξε τι χει καρδι πρωταθλητ ... και με νεση καθρισε τον τελικ με 3-1.  

Η ομδα μας υπερασπστηκε με επιτυχα τον περυσιν ττλο και κατφερε κτι που καμι λλη ομδα στο Πανεπιστμιο Πτρας δεν χει καταφρει: Να πρει δο πρωταθλματα σε δο συνεχμενες χρονις και να κατακτσει 4 τρπαια μσα σε 9 χρνια μσα στα οποα φτασε 7 φορς στον Τελικ

Για σους λλειπαν ... το παιχνδι ληξε 3-μισ. Τα γκολ βαλε ο Δημτρης Κατρος στο 24' και 62' με κεφαλι και το τελικ σκορ διαμρφωσε ο θωνας Μιχαλ στο 81' μετ απ μια καταπληκτικ κορσα και ασστ του Γαζλα (Γκατζλη) που πρασε ποιον βρκε μπροστ του... Το 1/2 οι Χημικο Μηχανικο το σημεωσαν με πναλτι (που δεν τανε) και με αρκετ τχη, καθς ο Τζαντος πεσε σωστ, την απκρουσε ... αλλ αυτ κατληξε τελικ στα δχτυα ... γνωστο γιατ ...

Πρπει να σημειωθε επσης τι η ηττημνοι (και πελτες χρνια τρα...) φγανε με βαρι καρδι και λγη αξιοπρπεια αφο οι περισστεροι δεν σφιξαν καν τα χρια με τους νικητς... Αν δεν ξρεις να χνεις δεν σου αξζει και να κερδζεις...

Για τα παραλειπμενα η ομδα μαζετηκε το βρδυ για φαγοπτι στο Νο Λιμανκι που μας τμησαν με την παρουσα τους ο Πρεδρος κ. Τσακαλδης (που μας σπονσραρε και στο τραπζι) συνοδευμενος απ την οικογνει του και ο Γ. Ρουμελιτης. πεσε πολ γλιο (ο Τζαντος ευτυχς δε μλαγε πολ γιατ τρωγε ασταμτητα μχρι τελικς πτσεως...) και αρκετο συνεχσαμε το γλντι στο Ρδον!

Συγχαρητρια σε λους, ντε και του χρνου !!!

Διαβστε το Aρθρο της Εφημερδας Πελοποννσου...
 

 
Μεγλη Νκη 2-1 τους Πολιτικος στον Ημιτελικ!!!

Πανηγυρισμο στο τλος του ματς ...
Στον 7ο ... ουραν βρσκονται οι παχτες και ο φλαθλος κσμος της ομδας μας μετ την ξια πρκριση στον 7ο ... Τελικ της Ιστορας της, μετ απ τη νκη 2-1 επ των Πολιτικν Μηχανικν στον Ημιτελικ.

Για το Στο ρε γαμτο ταν το σλγκαν της ομδας στον ημιτελικ! Και αυτ γιατ οι μικρψυχοι Πολιτικο Μηχανικο δεν μποροσαν να μας κοντρρουν στα σια, και επικαλστηκαν τον ανενεργ κανονισμ για το ριο ηλικας των μεταπτυχιακν, με αποτλεσμα να μην παξει ο Χριστοδολου! 

Παρλα αυτ καθς και κποιες απλειες που εχαμε (Πτσας, Κωστκης) καταφραμε και γυρσαμε το παιχνδι απ 0-1 σε 2-1. Τα γκολ σημεωσαν ο Κατρος στο 37' και ο Χρυσοχς (πναλτι) στο 67'. Οι Πολιτικο εχαν προηγηθε στο 20' με πναλτι που αμφισβητθηκε ντονα.

 
Αυτ η νκη εναι αφιερωμνη στο Στο... Συγχαρητρια σε λους ! ! ! Δετε φωτογραφικ υλικ απ τον ημιτελικ...
Ζουν για το επμενο!
Το τρα τρπαια...
Δεν υπρχει ποδοσφαιριστς στον κσμο που μπορε να «χορτσει» την κατκτηση τροπαων. Κθε φορ που αγγζει το τρπαιο σκφτεται την... επμενη και ζει με το νειρο να την επαναλβει. Για πολλος πακτες της Μλαν η νκη (3-2 στα πναλτι, 0-0 στην κανονικ διρκεια και στην παρταση) επ της Γιουβντους στον τελικ του «Ολντ Τρφορντ» ταν η παρθενικ, εν δεν ταν λγοι οι οποοι χουν ζσει ανλογες στιγμς. πως για τον Πολο Μαλντνι που χει πανηγυρσει συνολικ τσσερις φορς στην καριρα του το βαρτιμο τρπαιο. «Εναι απστευτο συνασθημα», επισμανε ο κπτεν των «ροσονρι». 

τσι και η ομδα μας, περσιν πρωταθλτρια, θα προσπαθσει με λες της τις δυνμεις να καταφρει κτι που καμι λλη ομδα στο Πανεπιστμιο Πτρας δεν χει καταφρει: Να πρει δο πρωταθλματα σε δο συνεχμενες χρονις, να κατακτσει 4 τρπαια μσα σε 10 χρνια και να εναι για 7η φορ την τελευταα δεκαετα στον μεγλο τελικ!!!

 

Η ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!

02-03
01-02

00-01

99-00
98-99
97-98
96-97
95-96
94-95
93-9
4
92-93
91-92
  Η φετιν Πορεα!

Εντυπωσιακ η μχρι τρα πορεα της ομδας μας στο 19ο Εσωτερικ Πρωτθλημα Ποδοσφαρου του Πανεπιστημου Πατρν. Στον μιλο με τις ισχυρς ομδες κατκτησε εκολα την πρτη θση με 6 νκες και μλις μα ττα την τελευταα αγωνιστικ, ταν ταν δη αδιφορη. τσι προκρθηκε απευθεας στους ημιτελικος που θα αναμετρηθε με την ομδα των Πολιτικν Μηχανικν για μια θση στον Μεγλο Τελικ της Διοργνωσης. Τα μχρις στιγμς αποτελσματα της ομδας μας, καθς και η βαθμολογα στην φση των ομλων φανονται παρακτω. 

ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΦΥΣΙΚΟ 

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧ.

4-3
1-0
4-2
2-0 α.α.
4-0
3-1

0-1


Τ
ρτη 17 Δεκεμβρου 2002: ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ 4-
3

Αν και χι θριαμβευτικ, η ομδα μας κανε καλ ξεκνημα κερδζοντας την ομδα του Παιδαγωγικο 4-3.Το γπεδο ταν σε αρκετ κακ κατσταση και σως αυτ δικαιολογε την σχετικ φτωχ απδοση της ομδας (οι μεγλες ομδες θλουν και μεγλα γπεδα βλπετε...). Το καλ εναι τι παιξαν λοι (και οι 16), οπτε δεν μεινε καννας παραπονεμνος. Τα γκολ απ την ομδα μας σημεωσαν οι Κατρος Δημτρης (18', 38'), Χρυσοστομδης Κστας (29', 72) και Καραντζς Ηλας(51')  Αυτογκλ :) 

Παρασκευ 21 Μαρτου 2003: ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ 1-0
Σμερα η ομδα κανε το ντεμποτο της με τις νες εμφανσεις (πορτοκαλ-μαρο) και κρδισε τους Μηχανολγους Μηχανικος με 1-0. Το χρυσ γκολ σημεωσε ο σεσημασμνος (σε μπουζοκια, καζνα κλπ) Κστας Χρυσοστομδης στο 83'.

Τετρτη 9 Απριλου 2003: ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧ. 4-2
Ασταμτητη η ομδα, αφο σρωσε με 4-2 την ομδα των Πολιτικν Μηχανικν. Τα γκολ σημεωσαν οι Κατρος στο 35' (wellcome back), Πτσας στο 60' (απ το κντρο), Χατζηδοκας στο 75' (σιδεροκφαλος) και το νο αμα της ομδας Κωστκης στο 90'. Για πρτη φορ η ομδα φνηκε δεμνη με κποια μικρολαθκια στην μυνα στις στημνες φσεις. Θα τα φτιξουμε κι αυτ, πο θα πει... Συγχαρητρια σε λους!!

Παρασκευ 9 Μαου 2003: ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΦΥΣΙΚΟ 4-0
Για τους απντες το σκορ με το φυσικ ληξε 4-0. Για ακμη μια φορ χτπησαν οι συνθεις ποπτοι: Χρυσοστομδης (25'), Γκαντζλης(50') και για πρτη φορ φτος Χρυσοχς (65' και 80'). ντε, καλ συνχεια...

Παρασκευ 16 Μαου 2003: ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧ. 3-1
Σμερα η ομδα μας κρδισε με σχετικ νεση τους Χημικος Μηχ. με σκορ 3-1. Τα γκολ σημεωσαν ο Χρυσοχς(15',35') και ο Γκαντζλης στο 25' (σως το πιο ωραο γκολ μχρι στιγμς). Γεγονς εναι ββαια τι οι Χημικο (πως αναμενταν λλωστε) μας σκτισαν τον ρωτα! Παχτης του αγνα ο Γκιζς που τρεχε για τρεις!!!

Παρασκευ 16 Μαου 2003: ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧ. 0-1
Για φτος (μετ απ 2 χρονις αττητοι) κναμε την πρτη μας ττα με τους Ηλεκτρολγους Μηχανικος με σκορ 1-0 (το γκολ το φγαμε στο 1ο λεπτ...). Καλτερα τρα παρ μετ, για να μην ξεχνμε τι η μπλα δεν παζεται μνο με τη φανλα... (βλπε Ρελ)! Παρλα αυτ, βγκαμε πρτοι στον μιλο και περνμε κατευθεαν στα ημιτελικ που θα συναντσουμε τον νικητ απ το ζευγρι Πολιτικο Μηχανικο (3οι στον Α μιλο) - Οικονομικ (2οι στον Β μιλο). Ο ημιτελικς θα παιχτε την επμενη Παρασκευ 30/5 στις 18:00. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  Τρματα Βαθμο
 1.ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Η/Υ 
 2.ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧ.
 3.ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧ. 
 4.ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
 5.ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ
 6.ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ 
 7.ΦΥΣΙΚΟ
 8.ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

18-7
15-9
14-13
11-9
9-15
8-12
7-17
6-20

18
16
15
10
8
6
4
1